Door alle reizen die ik heb gemaakt, heb ik niet alleen veel gezien maar vooral ook erg veel avonturen meegemaakt. Avonturen die op het moment zelf niet altijd even leuk waren maar achteraf vaak erg lachwekkend zijn om te vertellen.

Het leek mij een leuk idee om te beginnen met een blog over mijn top 10  gekste avonturen die ik op reis heb beleefd. Het kan zijn dat je hierdoor helemaal niet meer op reis wilt maar als je van een beetje avontuur houdt, is dit misschien wel erg herkenbaar en krijg je zelf ook weer zin om die fantastische reis te maken…

De komende 10 weken zal je elke week een verhaal uit mijn top 10 voorbij zien komen.

Mijn Top 10 lachwekkendste avonturen op reis:

10: This is Africa

9: Love you

8: Zo rood als een kreeft

7: Met Tarzan in de Amazone

6: Paarden zijn niet te vertrouwen

5: Er bestaan geen nepsafari’s

4: Koreanen kunnen niet kamperen

3: Een kip die lam eet

2: In de kreukels

1: Stront aan de knikker