Ben je de kou al zat en heb je ernstig behoefte aan zon?! Boek dan nu een vakantie! De trend van 2019 is om plekken te bezoeken die nog niet overspoeld zijn door toeristen, zoals Madagaskar. In 2019 willen mensen op reis met een doel voor ogen, zoals het doen van vrijwilligerswerk in combinatie met een vakantie. Hieronder zie je mijn ultieme top 5 bestemmingen van 2019. Natuurlijk help ik je graag met het organiseren van jouw droomreis.

Nr 1. Madagaskar

Een land wat voor mij op de nummer 1 staat. Een stuk minder toeristisch dan veel andere Afrikaanse landen. Dit zorgt voor minder luxe en zet je echt wel aan het denken. Maar wat is dit land mooi. De afwisselende natuur en bijzondere dieren die je hier ziet zal je niet snel vergeten. Je kan zelfs je vakantie afsluiten op een van de tropische eilanden die bij Madagaskar horen.

Nr 2. Nepal

Na de aardbeving die 2015 plaatsvond is het toerisme in Nepal een stuk minder geworden. Zonde want het is een prachtig land. Nepal is bij uitstek geschikt voor het doen van vrijwilligerswerk in bijvoorbeeld een kindertehuis. Dit is goed te combineren met een rondreis door het land. Vergeet ook zeker niet een trekking van een paar dagen te doen.

Nr 3. Ecuador

Strand, natuur en cultuur. Van alles is iets te vinden in Ecuador. Maak er een combinatie van met de Galapagos eilanden en je hebt een reis die je nooit meer zal vergeten.

Nr 4. Indonesië, Sumatra

Veel plekken in Indonesië staan bekend om het toerisme. Sumatra is door veel toeristen nog niet ontdekt en heeft echt veel mooie plekken. Voor een ontmoeting met de Orang Oetans moet je hier zijn. Ook is rondom het Toba meer genoeg te ontdekken. Wil je vrijwilligerswerk doen? In Sumatra kan dit met de Orang Oetans ;)!

Nr 5. Turkije

Bij Turkije denkt iedereen aan volle stranden en toeristische kustplaatsen. Wat weinig mensen weten is dat in Turkije nog zo veel meer te ontdekken is. Denk aan de hoofdstad Istanbul, mooie natuurparken en verlaten stranden. Het allermooiste is dat het maar weinig kost. Laat mij je Turkije reis organiseren om zeker te weten dat je niks mist!