Over mij 2018-09-09T12:55:39+00:00

Over mij

Mijn naam is Eliza ter Haar-Straathof. Ik ben 32 jaar oud en mijn grootste hobby is het maken van mooie reizen.

Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige in het Reinier de Graaf Gasthuis probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Al snel ontdekte ik dat ik het een uitdaging vind om de beste plekjes te zoeken voor een reis. Ook familie en vrienden kregen dit in de gaten en kwamen al gauw naar mij toe voor het organiseren van hun vakanties. Uiteindelijk verzorgde ik zelfs binnen de Spoedeisende Hulp alle uitjes. Het organiseren en maken van reizen is een grote passie voor mij geworden. En, na vaak van anderen te hebben gehoord dat ik hier meer mee moest doen, heb ik de sprong in het diepe gewaagd en met hulp van mijn man Bart deze website opgezet. Ik vind het leuk om tijdens onze reizen mooie foto’s te maken, dat is in de loop der jaren goed gelukt. De meeste foto’s op deze website zijn dan ook foto’s van mij of Bart die wij zelf hebben gemaakt en waarmee ik hoop jullie een stukje te laten beleven van onze reis.

Op dit moment zit ik in mijn bungalow op de Raja Ampat eilanden groep, kijk ik uit op zee en een aantal prachtige eilanden. Ik bedenk hoe ik de website het beste vorm kan geven. Mijn droom is om het plannen van reizen voor anderen te kunnen combineren met mijn baan in het ziekenhuis. Zo kunnen nog meer mensen genieten van de mooie reizen die wij hebben gemaakt en de plekken die ik heb ontdekt.

Waag net als ik de sprong in het diepe en laat mij jouw reis organiseren, zodat je net als ik op de mooiste plekjes komt!